Acasa » Ansamblu » Agnes Residence 4
IMG_3923

Agnes Residence 4

Situat pe Soseaua Oltenitei, la confluenta dintre Capitala si orasul Popesti-Leordeni, ansamblul rezidential propus astazi de Premier Imobiliare beneficiaza de o pozitionare speciala. Nu se afla la sosea, ci la o distanta de o suta de metri patrati de Oltenitei, pentru a-ti conferi linistea si intimitatea de care ai nevoie.

Intrarea in ansamblul la care facem referire, Agnes Residence 4, se face usor, pe o alee de servitute cu o latime de aproximativ zece metri patrati, asta insemnand suficient spatiu de manevra chiar si atunci cand te-ntalnesti cu vecinul la intrarea sau iesirea din complex.

Cu un regim de inaltime parter, doua etaje si mansarda, Agnes 4 iti pune la dispozitie, in total, 24 de locuinte: apartamente cu doua si trei camere, al caror pret porneste de la 41.000 de euro.

Raportul calitate/pret este unul mai mult decat acceptabil, daca tinem cont de faptul ca ansamblul este construit pe o structura din stalpi din beton armat si caramida Porotherm de 25 de cm la exterior, izolatie exterioara, compartimentare interioara din caramida de 11.5 cm, geamuri termopan 4 anotimpuri, cu profile din aluminiu din PVC, Rehau, cu 6 camere.

Agnes 4 beneficiaza de unele dintre cele mai calitative finisaje, cu dotari de exceptie si iata dovada:

– camerele sunt spatioase si au o inaltime de peste 2,8 metri;

– gresia, faianta si parchetul le poti alege dintr-o gama diversificata, pusa la dispozitie de constructor;

– fiecare apartament este dotat cu aer conditionat;

– locuintele au centrala proprie, amplasata pe balcon si calorifere din aluminiu;

– balcoanele apartamentelor sunt incalzite cu calorifer si inchise cu geamuri termopan, cu profile de aluminiu;

– obiecte sanitare moderne din ceramica;

– usi interioare din lemn;

– usa intrare anti-efractie;

– instalatii sanitare Romstal.

Fiecare apartament din Agnes Residence 4 beneficiaza de un loc de parcare gratuit. Mai mult decat atat, in curtea complexului este construit un gratar pentru serile in care ai chef sa bei o bere cu prietenii sau cu vecinii. In plus te poti bucura de seri relaxante in spatiul verde special amenajat pentru rezidentii ansamblului Agnes. Daca mai pui la socoteala si livada de langa complex, atunci poti afirma ca te afli intr-un adevarat paradis verde.