Acasa » Ansamblu » Ave Properties Village
Pic 15

Ave Properties Village

Ave Properties Village este un proiect rezidential de anvergura, unicat pe piata imobiliara din orasul Popesti-Leordeni. Este un proiect care inglobeaza experienta unui constructor de top, cu cea a unui dezvoltator de aceeasi talie din piata imobiliara.

Village este un proiect preluat din alte state europene, care a revolutionat pietele imobiliare respective, dar care a fost modificat si adaptat nevoilor pietei noastre, mai ales conditiilor climaterice specifice zonei noastre.

Ave Properties Village este compus din 4 vile (P+1) – care beneficiaza de terasa circulabila si teren aferent -, si 22 de apartamente. Vilele au curte proprie, iar apartamentele au gradini sau terase private si spatioase. Concret, apartamentele situate la parter beneficiaza fiecare de cate o curte, iar cele de la etaj dispun de cate o terasa amenajata la etajul 2.

In plus, fiecare apartament dispune de un loc de parcare (inclus in pret) intr-un loc special amenajat la intrarea in complexul rezidential.

Complexul rezidential Village este construit dupa cele mai inalte exigente, executia imobilului fiind realizata de o firma cu expertiza in domeniu, renumita pentru calitatea si seriozitatea cu care construieste.

Si iata ce inseamna constructie de calitate:

– instalatiile termice au fost gandite de catre specialisti pentru fiecare apartament si vila in parte pentru a obtine o locuinta eficienta din punct de vedere energetic. Asta se traduce prin facturi mici la intretinere pentru fiecare apartament in parte;

– fiecare terasa sau gradina o primesti deja amenajata pentru ca vrem sa-ti oferim confort la cele mai inalte standarde;

– la exterior, Ave Properties Village este construit cu caramida de 30 de cm si polistiren expandat de 10 cm EPS 100;

– pentru confortul tau am foslosit geamuri termopan cu tamplarie Veka (5 camere, all season, cu sistem low-E);

– fiecare imobil din acest ansamblu rezidential beneficiaza de videointerfon.

Dotari si finisaje:

– Ave Properties Village este unicat pe piata imobiliara din Popesti-Leordeni si datorita faptului ca este singurul complex rezidential ale carui incaperi au o inaltime de trei metri. Pentru tine asta inseamna confort dublu: nu numai ca-ti da senzatia ca locuiesti intr-o locuinta spatioasa, ci chiar ai o locuinta spatioasa;

– centralele termice cu care sunt dotate apartamentele si vilele sunt de ultima generatie si au o durata lunga de viata, garantata chiar de catre producator;

– faianta si gresia folosita la Ave Village sunt de calitate superioara si sunt importate special din Italia si Spania;

– parchetul de 12 mm este si el de calitate si este importat special din Germania;

– usile din interior sunt de calitate superioara, marca Pinum;

Ave Properties Village este amplasat la zece minute de mers pe jos (in timp real) de centrul orasului Popesti-Leordeni sau de magazinul Maga Image.
Asta inseamna ca ai acces facil catre toate zonele de servicii din oras: scoli si gradinite (la 8 minute de mers pe jos); banci, cabinete medicale, piata si mijloace de transport in comun.

Ave Properties Village, pentru ca stim sa construim!