Acasa » Ansamblu » Gama Residence Towers
07. GAMA RESIDENCE_TOWERS_MICA

Gama Residence Towers

Se poate! Gama Residence, apartamente construite responsabil

Proiectul-concept „Gama Residence” este cel care a schimbat perceptia publica despre sectorul imobiliar din Popesti-Leordeni. Gama Residence arata, de ani de zile, ca se poate construi responsabil, ca se poate tine cont de standarde si a demonstrat ca, dincolo de ideea de afacere si profit, trebuie tinut cont de oameni, de viata lor si de viata pamantului pe care construiesti.

Gama confirma principiile de dezvoltare durabila in constructii si ofera, pentru aproape 200 de familii, posibilitatea de a locui in conditii normale. In viziunea Gama, „normal” inseamna conditii europene 2015, oferind posibilitatea rezidentilor sa-si faca mare parte din cumparaturi in spatiile comerciale aflate la parterul unor blocuri. „Normal” mai inseamna si faptul ca rezidentii se pot bucura de sport si relaxare, tot in complex, sau de alte spatii pentru activitati de recreere.

11 imobile „Gama Residence”, construite armonios, cu logica si calitate, pe un plan de situatie studiat si reglementat urbanistic, te-asteapta cu apartamente de toate tipurile: garsoniere, apartamente cu doua camere si, respectiv, apartamente cu trei camere.

Pozitionarea complexului rezidential iti permite sa beneficiezi de facilitati urbane de transport, educatie si life-style, in acceasi masura in care, in cadrul „Cartierului Gama Residence”, poti opta intre locuri de parcare supraterane sau subterane si chiar boxe la subsol. In plus, te bucuri de calitatea si durabilitatea finisajelor, de siguranta si functionalitatea usilor si a restului de echipamente furnizate „la cheie” si, cel mai important, te poti bucura de lumina naturala abundenta, gratie suprafetelor vitrate generoase.

„Gama Residence TOWERS” este singurul proiect de blocuri inalte din zona!