Acasa » Ansamblu » Modern Residence
3d

Modern Residence

 

Modern este un ansamblu rezidential, construit sa satisfaca gusturi dintre cele mai diverse. Pentru ca in acest ansamblu este imposibil sa nu-ti gasesti o proprietate care sa nu fie pe gustul tau.

Ansamblul Modern Residence este primul imobil dintr-un proiect mai mare, care va fi integrat in ceea ce se va numi Capital House, un adevarat cartier in Popesti-Leordeni, cu apartamente diverse, spatii verzi, locuri de parcari, spatiu spa, coafor, un complex rezidential in adevaratul sens al cuvantului, asa cum se obisnuieste a se construi in statele europene.

Garsoniere de peste 35 de metri patrati, care pleaca de la 27.800 de euro, apartamente cu doua camere care ajung pana la aproape 60 de metri patrati, cu un pret de pornire de la 36.000 de euro si doua apartamente cu trei camere de peste 70 de metri patrati, cu un pret fix de 56.800 de euro, acestea sunt tipurile de locuinte pe care ti le ofera constructorul Modern Residence. Fii convins ca raportul calitate/pret este unul de-a dreptul imbatabil pe piata imobiliara din zona.

In plus, constructorul pune la dispozitie 19 locuri de parcare (1.000 locul de parcare +TVA) pentru cele 17 locuinte din ansamblu.

Imobilul este construit pe cadre din beton armat, iar compartimentarea este facuta cu caramida Porotherm. La exterior, blocul este izolat cu polistiren de 10 cm, iar acoperisul este din tabla de tip Lindab.

La capitolul fInisaje, gasim: parchet 8 mm, dublu click, usi celulare interioare, gresie si faianta importate din Italia, geamuri termopan cu 5 camere, Low-E.

Pozitionarea Modern Residence este la zece minute de mers pe jos pana in centrul orasului Popesti-Leordeni. La doua minute de acest ansamblu se afla statia de autobuz, iar in zona, cinci minute de mers pe jos, ai o scoala, gradinite si un liceu.

Zona cu servicii diversificate se afla in centrul orasului: supermarket Mega Image, piata agroalimentara, farmacii, banci, cabinete medicale, iar la intrarea in oras ai doua hipermarket-uri, Kaufland si Lidl.

Distanta pana la centrele comerciale Mall Sun Plaza, Carrefour Vitantis si Grand Arena, Auchan o poți parcurge in maximum un sfert de ora cu masina personala.

Modalitatile de plata pentru achizitionarea unui apartament in Modern Residence sunt diverse: plata in numerar, credit Prima Casa, credit ipotecar/imobiliar.

Primiti asistenta gratuita la intocmirea oricarui dosar de credit.