Acasa » Ansamblu » Rock Villas
3

Rock Villas

Rock Villas este un ansamblu elegant de vile cuplate, al căror regim de înălțime – parter- etaj – mansardă – a fost conceput astfel încât să-ți permită să locuiești într-un ansamblu rezidențial, dar să-ți confere intimitatea unei case autonome.

Complexul Rock este compus din 8 vile, construite pe doua laturi distincte, iar pe fiecare latura se regasesc 4 căsuțe cu un design interesant, la un pret avantajos, care beneficiaza de toate comoditatile pe care le-ai putea cere de la o casa.

Vilele Rock sunt pozitionate intr-una dintre cele mai sigure zone din Sud, pe un sol solid, neinundabil si nesurpabil. Fiecarei case ii corespunde o suprafata de teren de o suta de mp, casa avand o amprenta de 70 de mp, cu o curte in suprafata de 30 de mp. Imobilele sunt atent proiectate, spatioase si bine compartimentate, iar curtea aferenta iti permite amenajarea unui spatiu verde, cu foisor si barbeque, o zona de relaxare atat de ravnita.

Fiecare casa beneficiaza de 3 camere, la care se adauga o mansarda, asta insemnand 120 mp utili impartiti in: living, bucatarie, 2 bai, 2 dormitoare, balcon si, evident, curte. In plus, constructia in sine este una durabila intrucat este construita pe o structura din cadre de beton armat. Peretii de compartimentare sunt si ei din caramida Porotherm, cu izolatie, iar geamurile sunt din termopan de cea mai buna calitate, cu tamplarie PVC.

Toate vilele se predau finisate, dotate si bransate individual la toate utilitatile: retea de canalizare, gaze naturale, curent electric si apa curenta. Pentru finisarile interioare s-au folosit materiale de cea mai buna calitate: placari cu gresie si faianta din import, parchet laminat, usi interioare in ton cu pardoseala, centrala termica, calorifere de otel, usa de acces antiefractie, obiecte sanitare, vopsea decorativa la exterior, acoperis cu tabla tip Lindab.

Locul de parcare este inclus in pretul vilei.

Complexul de vile Rock este pozitionat intr-o zona care-ti permite acesul catre doua artere importante: Soseaua Oltenitei si Soseaua Berceni. Iar la zonele de servicii ajungi in zece minute sau un sfert de ora daca mergi cu masina: Mall Sun Plaza, Carrefour Grand Arena, Carrefour Vitantis. De asemenea, in zona ai si scoli, gradinite, cabinete medicale, farmacii, banci, locuri de joaca etc.

Echipa Premier iti asigura consultanta gratuita in vederea intocmirii dosarului bancar si obtinerea unui credit, in cazul in care esti interesat de aceasta modalitate de plata.

Comisionul este 0%.