Acasa » Ansamblu » Top Class Residence 4
4

Top Class Residence 4

Top Class Residence 4, singurul ansamblu în care poți deveni vecin cu dezvoltatorul!

Residence 4, pentru ca reprezinta cel de-al patrulea proiect Top Class. Asta inseamna experienta in constructii, iar experienta in constructii se traduce prin durabilitate, siguranta si responsabilitate.

Top Class Residence este pozitionat in imediata apropiere a statiei de metrou din cartierul Berceni, la numai zece minute de mers pe jos (in timp real). Complexul rezidential este compus din 4 imobile, cu regim de inaltime Parter+5 etaje si iti pune la dispozitie garsoniere, studio-uri, apartamente cu doua si, respectiv, trei camere. Cu alte cuvinte, ai de unde alege!

In interiorul complexului beneficiezi de trotuare pietonale amenajate, spatii verzi si locuri de parcare, iar zona este impanzita cu servicii dintre cele mai diverse: scoli, gradinite, banci, lanturi de magazine si de supermarket-uri, spitale, farmacii non-stop si lista poate continua. Ansamblul este aproape si de trei mari centre comerciale si de divertisment din Bucuresti: Mall Grand Arena, Mall Sun Plaza si Mall Vitantis.

Avand experienta in constructii, dezvoltatorul Top Class s-a impus in piata imobiliara din zona sud prin calitatea constructiei: cadre de beton armat, caramida, izolatie exterioara de calitate, acoperis din tabla Lindab, iar la interior compartimentarea este realizata cu caramida Porotherm.

Apartamentele Top Class Residence sunt predate la cheie si beneficiaza de:

– centrala termica individuala si radiatoare din otel;

– ferestre cu tamplarie PVC si geam termopan REHAU;

– placaje ceramice (gresie si faianta) in bai si bucatarii;

– pardoseli placate cu parchet stratificat;

– usi de interior celulare;

– obiecte sanitare moderne;

– zugraveli lavabile;

– usa metalica de acces.

Arhitectura exterioara a imobilului este una actuala, moderna si foarte placuta. Terasele si balcoanele dispun de parapet din zidarie. Blocul va fi dotat suplimentar cu interfon de acces si lift modern si silentios.

Modalitatile de plata pentru achizitionarea unei unitati locative in ansamblul rezidential Top Class Berceni sunt diverse: credit Prima Casa, credit ipotecar/imobiliar si bineinteles plata cu numerar, pentru care oferim discount-uri semnificative. Ai si asistenta gratuita la intocmirea dosarului de creditare.

Durabilitate, siguranta si responsabilitate, acestea sunt atributele acestui complex, dupa cum spuneam. Și să-ți mai spunem ceva: este singurul ansamblu rezidențial din Sud în care poți fi vecin cu însuși dezvoltatorul proiectului! Asta, zicem noi, spune multe!