Acasa » Stiri imobiliare » Cladirea de birouri Bucharest One prinde contur
aaa82b904f73289f6e5e0f4b11b76e3d

Cladirea de birouri Bucharest One prinde contur

Noua cladire de birouri Bucharest One, este dezvoltata de fondul de investitii Globalworth al omului de afaceri elen Ioannis Papalekas, constructia fiind in imediata apropiere a statiei de metrou Aurel Vlaicu si de pasajul Pipera din Capitala. Aceasta are termen de finalizare la finele acestui an,  structura imobilului fiind deja ridicata, iar fatadele de sticla sunt montate pe mai bine de jumatate din cladire.

Proiectul are o suprafata inchiriabila de 48.000 de metri patrati, iar printre firmele care deja au preinchiriat se numara Vodafone, Huawei, Mega Image sau NNDKP.

NNDKP va inchiria o suprafata de circa 5.700 mp, situatape trei etaje: „Mutarea va avea loc la expirarea duratei contractului actual de inchiriere, la jumatatea anului viitor. Suntem in actuala locatie de zece ani“, au spus reprezentanţii NNDKP. In prezent, sediul NNDKP este In Bucharest Business Park, din zona Pietei Presei.
Pe de alta parte, Mega Image va ocupa un spaţiu de 1.600 de metri patrati la parterul viitorului turn de birouri. Datorita acestei tranzactii, Mega Image va intra in competitie directa cu Billa, reteaua care detine deja un supermarket in cadrul mall-ului Promenada.