Acasa » Media » De ce sa iti achizitionezi un apartament in Popesti Leordeni?
cas

De ce sa iti achizitionezi un apartament in Popesti Leordeni?

In ultima perioada, orasul Popesti Leordeni a cunoscut o dezvoltare spectaculoasa. Pozitionarea strategica, aproape de inima Capitalei, intr-o zona puternic dezvoltata din punct de vedere comercial si, totodata, fiind traversata de o gama variata de mijloace de transport in comun, face din acest oras unul intens cautat de clienti. Pentru persoanele care isi doresc un apartament modern, bine pozitionat, dar si la un pret greu de concurat, orasul Popesti Leordeni este perfect! Imobilele noi, situate in ansamblurile rezidentiale sunt “din abundenta”, avand atat finisaje de calitate, dar fiind si accesibile ca pret. In speta, Oltenitei Park Residence este ideal pentru familiile mari, care isi doresc un apartament spatios. Viitorii rezidenti pot alege dintre numeroase garsoniere, apartamente cu 2 sau 3 camere, pentru acestia fiind pregatite un numar de 174 locuinte. Asa cum v-am invatat, acestea se vor preda la stadiul complet finisat, „la cheie”, si racordate la toate utilitatile orasului.

Apartamentele noi, situate in aceasta zona a Capitalei, beneficiaza din plin de toate avantajele necesare confortului cotidian. Astfel, in zona regasim: mijloacele de transport in imediata apropiere (metrou Dimitrie Leonida – prin Magistrala M2 Pipera-Berceni, a carui ruta traverseaza centrul Bucurestiului -, RATB, tramvai, maxi-taxi), galerii comerciale (Mall Sun Plaza, Mall Grand Arena, Vitantis Mall etc), dar si magazine de proximitate sau supermarketuri precum Mega Image, Lidl, Carrefour.

Aici regasim si Biserica Sfintii Voievozi, care este un monument istoric al orasului. Aceasta a fost zidita in anii 1807-1808 de catre Mihail Manu. Pictura bisericii este in fresca, datand inca din anul 1825, si este aplicata pe perete de catre Nicolae Polcovnicu.