Acasa » Stiri imobiliare » Dezvoltatorul imobiliar Adama- proiect de 77 de apartamente in Berceni
p_180840_440x300-00-65

Dezvoltatorul imobiliar Adama- proiect de 77 de apartamente in Berceni

Grupul austriac Immofinanz, a dezvoltat prin Adama anul acesta, un nou proiect imobiliar in Berceni, imobil ce poarta numele de Evocasa Serenia. Complexul este amplasat pe strada Aleea Terasei si are 10 etaje, cu un numar de 77 de apartamente mixte, investitie care a necesitat fonduri de peste  trei milioane de euro.

Printr-un comunicat de presa, reprezentantii Adama, confirma acest lucru: „Dupa ce in anul 2012 compania a reluat dezvoltarile post-criza cu faze noi de dezvoltare in proiecte deja existente, acesta este primul ansamblu rezidential ridicat intr-o zona a orasului complet noua pentru dezvoltator. Investitia pentru noul complex de locuinte se ridica la 3 milioane euro, suma integral alocata din fondurile companiei, lucrarile urmand sa fie demarate in martie 2015 si programate pentru finalizare intr-un termen de 12 luni”.

Adama este un dezvoltator imobiliar de varf din zona de Sud-Est a Europei, care se axeaza in principal pe constructii rezidentiale noi in Romania, proiectele lor cuprinzand de la ansambluri rezidentiale mixte pana la cladiri de birouri si spatii comerciale.