Acasa » Media » O cladire de birouri a fost transformata in spital
Nicolae-Caramfil2

O cladire de birouri a fost transformata in spital

Ponderas Hospital a fost inaugurat in luna martie a acestui an , dupa ce o perioada de 4 ani a functionat in zona Dristor- Mihai Bravu. Acesta a fost inaugurat pe strada Nicolae Caramfil, dupa investitii de 4 milioane de euro, iar in prezent spitalul gazduieste 141 de paturi, 8 săli de operatie si peste 25 de cabinete medicale, pe o suprafata de 9.000 mp spatii medicale.

In 2014, Ponderas a avut o cifra de afaceri de peste 10,5 milioane de euro, tratand peste 35.000 de pacienti, iar anul acesta se asteapta la o crestere de 25%, prin extinderea spitalului si a numarului de angajati. Inaugurarea oficiala a fost realizata de firma Delta Health Care, in frunte cu medicul chirurg  Catalin Copaescu.

Pentru perioada urmatoare, mentinem focusul in jurul chirugiei metabolice, dar pe viitor ne propunem sa diversificam procedurile chirurgicale minim-invazive high-tech, abordand un numar mai mare de specialitati chirurgicale”, precizeaza acesta.

Interventiile cele mai cautate, in anul precedent, au fost in randul chirurgiei bariatrice, operatii laparo­sco­pice abdominale (hernii, eventratii si colecist) si afectiunile gineco­logice tratate laparoscopic (histerectomii si chisturi ovariene).