Ansambluri Rezidentiale

Ansambluri Rezidentiale in Popesti Leordeni direct de la dezvoltator doar prin Compania Premier Imobiliare - nr. 1 in Zona de Sud

 

Deco Residence

Soseau Berceni - Metrou

1

Acesta este principalul argument al ansamblului rezidential Deco Residence - o locatie ce raspunde nevoilor actuale privind mobilitatea. Cele 8 blocuri din componenta condominiului au un regim de inaltime P+5E, cu 531 de unitati locative si spatii comerciale. 

Mai nou, Primaria Sector 4 si Primaria Popesti-Leordeni au creat intr-un parteneriat, un proiect mult dorit de residentii ambelor zone ce face legatura directa peste linia de metrou a magistralei M1.
Datorita acestei facilitati, ansamblul Deco Residence este pozitionat la doar cateva minute pietonale de aceasta importanta retea de transport in comun.

Vino sa vizionezi ansamblul nostru si vei ramane uimit de facilitatile pe care acesta le poate oferi familiei tale!

Manager de proiect: Liliana Serban
0737500379
liliana.serban@zonadesud.ro

Vezi mai mult!

 

 

Astrelor Residence

R304Metrou D. Leonida - Soseaua Berceni

Astrelor Residence
a devenit un adevarat brand imobiliar in 15 ani, cu un istoric rezidential ce cumprinde mii de vile si apartamente, edificate la cele mai inalte tandarde de calitate dezvoltate cu precadere in Zona de Sud, proprietatile s-au caracterizat din totdeauna prin arhitectura, compartimentari ingenioase ale spatiilor interioare si un pret mai mult decat acccesibil.

Este compus din patru blocuri de locuinte, amplasate pe un teren in suprafata de aproximativ 15000 mp, care vor genera un numar total de 392 de unitati locative (garzoniere, apartamente cu 2 si 3 camere), spatii comerciale si de birouri.

Manager de proiect: Bogdan Tomegea
0722204951
bogdan.tomegea@zonadesud.ro

 

Vezi mai mult!

 

 

Unik Residence

1

Metrou D. Leonida - Soseaua Berceni

Noul ansamblu rezidential Unik Residence, propune un set de avantaje care v-or face cu siguranta ca ofertele imobiliare prezentate sa fie bifate ca preferentiale in atentia oricarui cumparator interesat. Astfel, imobilele se remarca prin preturile mai mult decat rezonabile, diversitatea de oferte (de la garsoniere simple, studiouri, la apartamente cu 2 si 3 camere in mai multe variante) si apropierea de cele 3 guri de metrou situate pe Soseaua Berceni.

Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, gresie, faianta, parchet, usi de interior, obiecte sanitare, usa metalica de acces, tamplarie PVC, geam termopan, preze si intrerupatoare, instalatie electrica completa, centrala termica proprie pentru fiecare unitate locativa, lift.

Manager de proiect: Andrei Burcea
0730250305
andrei.burcea@zonadesud.ro

Vezi mai mult!