Gradinita Inima lui Isus

Gradinita Inima lui Isus

 Grădinita ”Inima lui Isus” a fost înfiintată în anul 1998 prin carisma surorilor misionare italiene membre ale ”Asociatiei Misionarele Catihetice ale Sfintei Inimi” cu sediul in Italia la Roma.

Grădinita dispune de un spatiu generos, modern, într-o clădire nouă situată în centrul orasului Popesti-Leordeni, ceea ce asigura un acces usor atat copiilor din localitate cat si celor din zona sectorului 4 – Bucuresti.

Gradinita „Inima lui Isus” este cea mai cunoscuta institutie de invatamant prescolar, fiind prima gradinita particulara infiintata inca din anul 2000 si singura acreditata (cu O.M.5423/2008) din orasul Popesti Leordeni.

Gradinita „Inima lui Isus” este alegerea potrivita pentru familiile care nu isi doresc un loc in care copiii sa fie doar supravegheati, ci si o gradinita unde copiii isi dezvolta mintea, creativitatea , spiritul, unde copiii participa la concursuri, invata limba engleza, italiana, danseaza si se dezvolta armonios in cadrul activitatilor de gimnastica medicala, isi corecteaza defectele de vorbire cu ajutorul profesorului psiholog, iar starea de sanatate este verificata de medicul gradinitei.

Adresa: Leordeni, nr. 24