Popesti – Leordeni - Orasul lipit de Bucuresti cu apartamente accesibile si viata proprie

Orașul Popești-Leordeni este vecin cu Bucureștiul, fiind despărțit de sectorul 4 doar de o mică arteră, Strada Cheile Turzii - la nord și de Șoseaua Berceni - la vest. Datorită conjuncturii din ultima perioadă, din ce în ce mai mulți tineri aleg să se mute în această zonă, închiriind proprietăți sau cumpărându-le. Prețurile de achiziție sau închiriere a locuințelor sunt mult mai scăzute decât în Capitală, acesta fiind primul element care determină luarea acestei decizii. Apoi, costul vieții în acest areal este rezonabil.

Popesti-Leordeni_-_Intrare_Oltenitei

Scumpirile surprinzătoare din ultima perioadă i-au determinat pe români să apeleze la alternative ce țin seama de bugetul lor. Înșelați în așteptări de "sfătuitorii pe degeaba" (acei arhangheli imobiliari ce instigau tinerii să se mute în chirie și să aștepte prăbușirea pieței imobiliare), au înțeles că mai înțelept este să facă un pas decisiv spre achiziția unei locuințe. Un oraș conectat aproape până la identitate cu Bucureștiul, dar cu prețuri și cu 30% mai scăzute, nu are cum să nu atragă din ce în ce mai multe persoane. Astfel, entitatea Popești-Leordeni a atras încet, dar sigur, o mare parte dintre tinerii ce au pornit pe drumul lor, dar și bătrâni care au decis să schimbe imobilele din Capitală.

Piața imobiliară din România este în continuă expansiune. Cererea de locuințe noi este din ce în ce mai mare, astfel că, în ultimii 10 ani, cartiere rezidențiale au început să răsară peste noapte în periurban.

Județul Ilfov a avut cea mai mare dezvoltare din acest punct de vedere. Potrivit statisticilor, regiunea de lângă București (inelul Ilfov) este zona care a înregistrat cea mai rapidă creștere a locuitorilor la nivelul întregii Europe.

Românii care nu mai fac față vieții din Capitală au ales să se mute în orașele unde costurile sunt mai mici. Magnetul Popești-Leordeni este imaginea clară a acestui trend, înregistrând un progres uimitor.

Momentan, în Popești-Leordeni s-a ajuns în punctul în care  Compania imobiliară PREMIER  - cea care a scris istoria imobiliară a acestei zone începând din anul 2005 - vinde imobilele încă din faza de proiect. Cu greu se poate identifica o unitate locativă de vânzare, finalizată și nevândută. Garsonierele sunt cele mai solicitate, după care urmează studio-urile (un mix între o garsonieră dublă și un apartament cu 2 camere) și apoi, surprinzător!, apartamentele generoase cu 3+ camere.

Popești-Leordeni se modernizează constant și nu este exclus ca, în viitor, din ce în ce mai multe persoane să migreze către ea. Locuitorii săi au acces la toate facilitățile zilelor moderne: centre comerciale, școli și grădinițe pentru cei mici, parcuri unde se pot relaxa alături de familie, mijloace de transport în comun ce fac legătura directă cu nordul capitalei (unde lucrează cei mai mulți dintre tinerii rezidenți).

LOGO_-_Premier_Imobiliare Vezi ofertele noastre de apartamente de vânzare în Popesti-Leordeni