Primaria orasului Popesti - Leordeni anunta pe SICAP licitatie pentru realizarea unui ambulatoriu

Primăria oraşului Popeşti - Leordeni anunţă pe SICAP licitaţie pentru proiectare, execuţia lucrărilor şi asistenţă tehnică în vederea construirii unui ambulatoriu cu funcţiune medicală.

Valoarea estimată este de 49.530.866 lei, fără TVA, care include: cheltuieli pentru obţinerea şi amenajarea terenului (inclusiv desfiinţarea fundaţiilor existente în vederea iniţierii contractului de execuţie), cheltuieli pentru proiectare şi asistenţă tehnică, cheltuieli pentru investiţia de bază, informează Agerpres.

În vederea evaluării ofertelor: componenta financiară va reprezenta 50%, experienţa profesională 20%, demonstrarea unei metodologii adecvate de implementare a contractului 20%, termenul de execuţie al contractului 10%.

Popesti_leordeni SICAP

Durata contractului este de 96 de luni.

Ofertanţii trebuie să aibă o medie a cifrei de afaceri globale pentru ultimii trei ani de minim 90.000.000 lei. De asemenea, trebuie să facă dovada că în ultimii cinci ani au fost executate în conformitate cu normele profesionale în domeniu şi duse la bun sfârşit lucrări similare la nivelul unui contract - maximum două contracte, cu o valoare totală, fără TVA, mai mare sau cel puţin egala cu 27.000.000 lei.

Termen limită pentru primirea ofertelor: 9 decembrie.

 

Sursa: stiripesurse.ro